Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Vizyon Maskot Kostüm Üretimi

Vizyon Maskot Kostüm Üretimi

Vizyon Maskot Ve Maskot Üretimi

 

Vizyon Maskot Kostüm Üretimi; sözlük anlamı olarak uğur, uğur getiren nesne veya uğurlu gibi anlamlara gelmektedir. Günümüzde herhangi bir şirket, firma veya topluluğun kendisini sembolize ettiğine inandığı simgesinin üç boyutlu olarak tasarlanması sonucu kostüm giydirilerek görsel bir şekil aldırılmasıdır. Maskot hayvan, bitki veya herhangi bir çizgi film karakteri olabilir. Firmaların logoları ile karakter çalışmalarına önem vermelerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Maskot; firmaların ve kurumların reklam arayışlarının farklı alanlara kayması neticesinde maskotçular aracılığıyla tanıtım yapma talebinin karşılanması yoludur.

 

 Maskot Ne Amaçla Kullanılır?

 

Maskot markalar için eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde kendi reklamlarını yapmak amacıyla kullanılır. Görsel olarak ilgi çekici bir maskot, markanın akılda kalmasını sağlayan en etkili reklam yollarından biridir. Firmalar maskotlarını çeşitli nedenlerle kullanmayı tercih edebilirler. Maskot bir reklam filminde kullanılabileceği gibi herhangi bir özel günde ya da markanın kuruluş günündeki organizasyonlarda da kullanılabilir. Maskot hitap edilen kitle ile markanın duygusal bağını oluşturmada oldukça önemlidir. Bu nedenle maskot kullanımı markanın verdiği mesajların hedef kitle tarafından doğru şekilde algılanmasında önemli bir rol oynar. Tüm pazarlama alanlarında kullanılan maskotlar diğer ürün tanıtım yöntemlerine nazaran daha az maliyete neden olur.

 

 Maskot Üretimi Vizyon Maskot Farkı

 

Maskot üretiminde ve organizasyon hizmetlerinde önemli bir marka olan Vizyon Maskot her türlü maskot taleplerinizin karşılanabileceği kurumsal bir firmadır. 2013 yılından beri hem yerli hem de yabancı kurumlara hizmet vermektedir. Firmamız maskot imalatı, yırtılmış, aşınmış veya deforme olmuş maskotların tadilatı ve üretimini yaptırdığınız maskotlar için animatör hizmeti alanlarında faaliyet göstermektedir. Sizde teknolojinin ve değişen reklam stratejilerinin avantajlarından yararlanmak istiyorsanız alanında öncü olan Vizyon Maskotu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

Eğer ürünlerinizin ve markanızın daha fazla tüketiciye hitap etmesini istiyorsanız ve firmalar arasındaki reklam savaşlarında bir adım önde olmak istiyorsanız size bu konuda yardımcı olmak isteriz. Alanında bir numara olan Vizyon Maskot ekibi olarak her türlü organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz kostümleri titizlikle tasarlama ve üretme alanlarında sizinle iş birliği yapmaya hazırız. Logo ve kurumsal kimliğinize uygun maskot üretiminde önde gelen bir firma olarak bizimle iletişime geçerek her türlü maskotu tasarlatıp ürettirebilirsiniz.

Vizyon Maskot Kostüm Üretimi

469 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al