Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Maymun Maskotu

Maymun Maskotu

Organizasyon Ve Açılışların Vazgeçilmesi Maskot Kostümleri

 

Maymun maskotu, tanıtım etkinliklerinde, hayran kitlesiyle buluşmalarda, okul eğlencelerinde, işletme açılışlarında renkli ve bir o kadar da eğlenceli bir hayran kitlesine ulaşmanın en iyi yoludur. Maskotlar ziyaretçiler ve misafirlerle eğlenerek, onlarla bir bağ kurarlar. Özellikle çocuklar ve gençler için ilgi odağı olabileceği gibi yetişkinler içinde eğlencelidir.

 

Maskot Kostümlerinin Seçimi

 

Birbirinden farklı yüzlerce maskot kostümü bulunmaktadır. Bunların arasında seçim yapmak zor olmasa da, kullanılacağı aktivitelere uygun olanlar tercih edilmektedir. Okullarda daha çok tavşan, fare, ayı ve maymun maskotu figürleri kullanılırken, açılışlarda çizgi film karakterleri tercih edilebilmektedir. Aslında bu seçim tamamen organizasyon sahibinin istediği kalmaktadır. Bir açılışta maymun kostümü kullanmak da eğlenceli ve dikkat çekici olabilmektedir.

 

Kostüm Gruplarının Özellikleri

 

Maskot karakterleri, hayvanların sevimli siluetlerini yansıttığı gibi, çizgi film kahramanlarından da üretilmektedir. Çocukların ilgisini çekmek için kullanılan birçok farklı karakterin kullanımları da kolaydır. Örneğin bir maymun maskot kostümünün kafası ve kolları ayrı ayrı çıkarılabilir, kafa ve gövde ayrı olarak giyilebilir. Sevimli kostümler bazen saatlerce giyenin üzerinde kalacağı için hava alabilen kumaşlardan üretilmektedir. Çıkarılması da giyinilmesi kadar kolaydır. Boy yüksekliği yaş ve cinsiyet aralığına göre değişebilir. Küçük anaokulu çocukları için çok yüksek boylara sahip bir maskot istenilen etkiyi yaratmayacaktır.

 

Kullanım ve Hareket Kabiliyeti Sağlar

 

Karakter maskotları oldukça hareketli ve eğlenceli olmak zorunda oldukları için, kullanan kişinin de rahat etmesi ve kolay hareketler yapabilmesi önemlidir. Çoğu zaman akrobatik hareketler içeren oyunların kolaylıkla oynanmasını gerektirir. Dikimleri ve kumaşları özel olması gereken kostümlerle hem iyi bir görüş alanı, hem de rahat hareketler sergilenebilir. En çok tercih edilen modellerde rahat hareket edebilme, iyi bir görüş alanının sağlanması ve akrobatik hareketlere uygunluk gibi özellikler aranmaktadır. Yapılacak hareketlerin hepsi tabii ki karakterin tüm özelliklerine uygun olmalı ve kullanan kişilerin karakterler hakkında bilgi sahibi olmaları gerekir.

 

Yumuşak dolgular aynı zamanda sert bir vücut ve kas sistemi yapısını yansıtmalıdır. Kimi zaman da aynı sertliğin daha da yumuşatılarak yansıtılması gerekir. Pelüş dış kumaş dokuması kullanılan birçok hayvan karakterinin yanı sıra, daha kaliteli nefes alan kahraman kostümleri dikilmektedir. Daha dinamik bir görünüm için kaslar, omuzlar ve bacaklar ayrı ayrı dikilmektedir.

Maymun Maskotu

720 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al