Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Yılan Maskotu

Yılan Maskotu

Yılan Maskotu Ve Kostümü

 

İş yerlerinin, şirketlerin hizmet ve ürünlerinin halka duyurulmasında reklamların ayrı bir önemi bulunmaktadır. İnsanların ilgilerinin çekilmesinin yanı sıra maddi olarak kazanca da dönüşmesi amaçlanan bu gibi uygulamalar arasında son zamanlarda sıklıkla tercih edilen reklam uygulamalarından birisi maskot ve kostümler olmaktadır. Birbirinden değişik özelliklerde ve modellerde üretilebilmekte olan bu ürünlerin değişik ve şaşırtıcı olanlarını bulmak ise her zaman mümkün olmamaktadır.

 

Şaşırtıcı ve Dikkat Çekici Tasarımlar

 

Böylesi durumlarda ise ilginç ve farklı ürün arayanların ihtiyaç duyduğu akrep; örümcek, sinek ve yılan maskot çeşitleri gibi değişik tasarımlar, istenilen ebatlarda ve renk tonlarında kolaylıkla imal edilebilmektedir. Bu konuda sıkça talep gören ve birçok kişinin ürperti ile baktığı yılan maskotu sayesinde kalabalık grupların dikkati çekilerek beklenen etkinin oluşturulmasına yardımcı olunmaktadır.

 

Ayrıca yılan kostümü ve maskotu modellerinin yanı sıra diğer hayvan figürleri de arzu edilen standartlarda hazırlanarak firmaların kullanımına sunulmaktadır. Başta aslan, kaplan ve ayı olmak üzere koyun, keçi, inek, kedi, köpek, kuş, panda, zürafa, geyik, penguen, at, eşek, timsah, maymun gibi çok çeşitli hayvanların, işletmelerin talep etmiş olduğu özelliklerde üretimleri kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

 

Çok Çeşitli Sektörlerin Bilindik Karakterleri

 

Meyve tasarımlarının da yer aldığı geniş ürün kategorisinde, bilhassa yiyecek ve içecek sektöründeki firmalar tarafından tercih edilmekte olan elma, kiraz, çilek, muz, portakal; kayısı, mandalina, limon, greyfurt, şeftali, ananas, karpuz, kavun, incir, üzüm, kivi; fındık gibi akla gelebilecek birçok meyvenin dizaynı yapılabilmektedir.

 

Bunların dışında Coca Cola, Nesquik, Dominos, Algida gibi ünlü markaların sembolleşmiş karakterlerinin maskotlarının da yer aldığı tasarımlar arasında, ayrıca severek takip edilmekte olan film ve çizgi film kahramanlarına ait modeller de kolaylıkla üretilebilmektedir. Scooby Doo, Spider Man, Batman, Superman, Garfield, Sünger Bob; Pepe, Bugs Bunny, Twitty, Tom ve Jerry, Şirinler gibi onlarca karakter ile fuarlar, gösteriler, açılışlar; festivaller, şenlikler olmak üzere birçok organizasyonlarda, geniş kitlelerin ilgisi çekilebilmektedir.

 

Böylece firmaların ve özel işletmelerin en güzel şekilde reklam ve tanıtımları gerçekleştirilerek hem satış hem de pazarlama konusunda gerekli; olan destek sağlanarak, kısa süre içerisinde maddi olarak kazanca dönüşmesine öncülük edilmektedir.

Yılan Maskotu

674 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al