Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

MASKOT

Anasayfa » MASKOT

Profesyonel Maskot Üretimi Hizmetleri

 

Vizyon Maskot markası ile 2013 yılında İstanbul’da başladığımız maskot üretimi hizmetlerimiz ile sektörün en iyi ve en çok tercih edilen firması olmayı başardık. Hem yerli hem de yabancı kurumlara hizmet veren firmamız birçok başarılı projeye imza atmıştır.

 

Teknolojinin gelişmesi ile beraber firmaların reklam anlayışı da değişmiştir. Bu değişime ayak uyduran seçkin firmalar reklamlarını maskot kostüm seçenekleri ile yapıyorlar. Logo ile karakter çalışmalarına önem veren firmalar bu şekilde daha çok tüketiciye ulaşmayı hedeflemektedirler.

Vizyon Maskot

 

Kurumsal Kimliğinize En Uygun Maskot Kostümler İle Öne Çıkabilirsiniz

 

Rakiplerinizi geride bırakmak ve sektörde farklılık yaratmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise siz değerli müşterilerimiz için özenle tasarlamış olduğumuz maskot seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Firmanızı ve ürünlerinizi tamamen ifade eden ve kurumsal kimliğinizi en iyi şekilde yansıtan tasarımlarımız sizi saygın firmalar arasına taşıyacaktır.

 

Günümüzde birçok firma tarafından kullanımı popüler hale gelen kostüm tasarımları son dönemlerin en etkili reklam aracı olmuştur. Markalara özel karakterler şeklinde üretilen maskot kostümler ile bir adım öne çıkacaksınız.

 

Alanında uzman olan deneyimli ekibimiz ile sizler için en uygun tasarımları yaparak üretimi seçeneklerimizi sunuyoruz. Kusursuz işçilik anlayışımız sayesinde hayallerinizin ötesinde bir tasarım hayata geçiriyoruz.

 

Maskot

 

Firmalar ürün ve hizmetlerini sunarken daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedeflemektedir. Ancak sektörde birçok firmanın yer aldığını düşündüğümüzde bu hedefe ulaşmak zor olabiliyor. Bu nedenle diğer firmalardan daha farklı tanıtım seçeneklerinden yararlanmak ve ön plana çıkmak isteyen markalar üretimi hizmetlerimizi tercih ederek amaçlarına ulaşabilir. Farklılık yaratmanın en ekonomik ve hızlı yolu  kostümlerdir.

 

Dikkat çekici olmayı sağlayan kostüm seçenekleri ile daha fazla tüketiciye ulaşacağınız konusunda kendimize ve hizmetlerimize son derece güveniyoruz. Her türlü tanıtımlarınızda kullanabileceğiniz kostümler ile hizmetlerinizi en iyi şekilde tanıtacaksınız.

 

Firma tanıtımları dışında da sıkça kullanılan ürün çeşitleri mini kulüpler ile kreş gibi yerlerde çocukları eğlendirmek amacı ile tercih edilmektedir. Akılda kalıcı etkisi ile çocukların unutamayacağı bir organizasyon ya da doğum günü gibi eğlencelerde de kostümlerden yararlanabilirsiniz.

 

Avrupa standartlarında hizmet veren firmamız, üretimi alanında profesyonel hizmetler sunuyor. Kaliteden asla ödün vermeyen ekibimizin ayrıcalıklı hizmetleri ile sizlerde firmanızı ön plana çıkarmak istiyorsanız sizleri güvenilir hizmetlerimiz ile tanışmanız için davet ediyoruz.

Call Now ButtonMaskot Fiyat Al