Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Maskot Kostüm

Maskot Kostüm

Maskotlar Kostüm Adına Farklı Hizmetler

 

Maskot Bütün bir yıl boyunca farklı mevsimler dahilinde büyük bir öneme sahip olan birbirinden değişik maskot kostüm çeşitleri, özellikle yaz ayları geldiği zaman hem değişik organizasyonlar adına hem de ticari kapsamda reklam için çok önemli hale gelmektedir. Bu bağlamda günümüzde maskot seçenekleri konusunda birçok değişik hizmet altında destek sunulmaktadır. Bu açıdan ilk olarak üretimden başlamak gerekir.

 

Tamamen profesyonel bir şekilde özel atölyelerde gerçekleştirilen maskot üretimleri, arzu edilen tasarım görseli baz alınmak suretiyle maskot kalıbı çıkarılır ve buna göre bir üretim planı çizilir. Daha sonra ise üretim hattına geçilerek arzu istenilen o görsel yakalanır. Tabii bu kapsamda birçok değişik kriter ile maskot kostüm fiyatları da duruma bağlı olarak değişebilmektedir.

 

Maskot Tadilat İşlemi

 

Maskot KostümDiğer önemli bir hizmet ise maskotların tadilatlarıdır. Bu kapsamda maskot kostüm yapımı gerçekleştirildikten sonra ve değişik konsept altında farklı amaçlarla kullanımının ardından, birtakım deformeler ya da yıpranmalar meydana gelebilmektedir. Özellikle solmuş bir renk ve aşınma en büyük problemlerden biridir. Ancak üretimlerini gerçekleştirilen firma dahilinde aynı zamanda bakım ve onarım işlemleri de gerçekleştirmeli. Yeniden maskotlar ilk günkü gibi rahatlıkla kullanım şansını sağlar.

 

Bu yüzden tadilat işlemleri de maskot kostüm seçenekleri adına çok sık talep görmekte ve orijinali gibi tamamen eski haline getirebilmektedir. Bu ister bir organizasyon olsun istenirse de değişiklik amaçlarla reklam konusunda olsun hiç fark etmez, bakım ve onarım işlemleri profesyonel bir hizmet altında özel atölyelerde gerçekleştirilmektedir.

 

 Maskot Kostüm İçin Animatör Hizmeti

 

Birbirinden farklı seçenekler ve amaçlar bünyesinde üretimleri gerçekleştirilen maskotlar için, ayrıca animatör hizmeti de yine firma dahilinde sunulabilmektedir. Farklı maskot kostüm fiyatları ile satışları gerçekleştirilen bu ürünler adına hem güzel bir eğlence organizasyonu hem de ticari konuda müşterileri çekmek için sunulmaktadır. Ayrıca bu kostümleri giyecek animatörler de yine firmalar bünyesinde sunulabilmektedir. Tüm farklı maskot seçenekleri altında bu ürünleri giyerek nasıl ve ne şekilde davranacağını bilen animatörler, en doğru hizmeti verebilmektedir. Tabii burada nasıl bir amaç ve konsept için gerçekleştirilmesi gerektiği. Ve kaliteli bir maskot kostüm yapımı ilk düşünülmesi gereken durumlar arasında başı çeker.

 

1.074 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al