Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Markanızın Yaşayan Bir Yüzü Olsun

Markanızın Yaşayan Bir Yüzü Olsun

Markanızın Yaşayan Bir Yüzü Olsun

 

Markanızın yaşayan bir yüzü olsun derken; Günümüzdeki pazarlama dünyasının vazgeçilmez parçaları arasında sayılacak olan maskot figürler, markaya kazandırdıkları duygu ve kişilikle büyük bir işin üstesinden gelirler. Markayı tanımlayan karakterler verilmek istenen imajın bir yansıması ve müşteriyle kurulan sıcak bir köprü olarak gösterilebilir. Markaların görünen ve ete kemiğe bürünmüş yüzü olarak düşünülen maskotların kalitesi ve gerçekçiliği imaj üzerinde etkili olacak en önemli kısımdır.

 

Değişen logoların yenilenen kurumsal kimliğin yanı sıra her zaman aynı kalan ve markayla özdeşleşen karakterler, özellikle firma bilinirliği açısından son derece ciddi işler başarırlar. Firmamız ürettiği; hayvan, marka, karakter ve meyve maskotlarıyla hedef müşterilerin markaya olan güveninin tazelenmesine yardımcı olur. Müşterilerle direk olarak göz kontağı kurabilen maskotlar, etkili bir iletişim ve satış performansının en önemli parçalarıdır.

 

Tüketicinin Kalbine ve Hafızasına Yerleşmek İçin

 

Marka isim ve logolarının dışında tüketiciyle bağ kurdukları ve doğru tasarlandığı zaman son derece ciddi bir iletişim potansiyeline sahip olan maskot çeşitleri, hafızalara kazınmış markaların yenilenme sürecinde de etkili bir reklam ve tanıtım ürünü olarak düşünülebilir. Geleceğin tüketicileri olarak düşünülen çocuklarla etkili ve sıcak bir bağ kuran canlı karakterler, algı çalışmalarının ayrılmaz bir parçasıdır.

 

2013 yılından bu yana sektörde çok çeşitli kurumsal firmayla çalışan ekiplerimiz, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerinden her zaman kaliteyi hedef almıştır. Bireysel ve kurumsal projelerde yer alarak hazırladığı maskotlarla pek çok sosyal sorumluluk projesinde de yer alan Vizyon Maskot, teknolojileri yakından takip ederek üretim prosesini düzenli olarak geliştirmektedir.

 

Müşteri Talebine Göre Çeşitlenen Hizmetlerimiz

 

Maskot üretiminden tadilatına, animatör hizmetinden kurumsal fikirlere kadar her anlamda müşterilerinin yanında yer alan ekiplerimiz, maskot kullanım alanı ve marka imajına sağladığı faydalar konusundan da yeterli bilgi birikimine sahiptir. Marka ve maskot talebinize en uygun teklifi isteyebilir ve bugüne kadar hazırladığımız koleksiyonlarla ilgili olarak sayfamızdaki farklı kategorilere göz atabilirsiniz.

 

Müşterilerle kurulan bir deneyim ve iletişim köprüsü görevi gören maskot çeşitleri; yerel festivallerden dönemsel kampanyalara, reklam ve tanıtım çalışmalarından sosyal sorumluluk projelerine kadar her aşamada rahatça kullanılır ve uzun soluklu bir etki kazandırır. Günümüz rekabet piyasasında çok sık tercih edilen maskotların gücünü göz ardı edilemez.

 

 

564 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al