Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Kuğu Maskotu

Kuğu Maskotu

Kuğu Maskot Kostüm Organizasyonlarında Daha Çok Dikkat Çekin

 

Kostüm karakterlerinin beden ölçülerinin birbiri ile uyumu dış görünümü etkileyen önemli bir özelliktir. İmalatlarımızda kostümlerin her parçası bütünlüğe uygun orantılarda büyültülerek birleştirilmektedir. Vücut ölçüsüne uygun kol ve bacaklara nispeten eller ve ayaklar biraz daha büyük olmaktadır. Büyük ayaklar animatörün yere daha iyi basmasına yardımcı olurken, eller karakterin hareketlerine olanak sağlar. Bir kuğu maskotu tasarlarken kuğunun boyu ile orantılı vücut ve kanat genişlikleri geliştirilir. Aynı zamanda kuğu maskotu içindeki animatörün rahat hareket edebilmesi ve konforlu bir gösteri gerçekleştirebilmesi için baş ve omuzlarda yeterli havalandırma pencereleri bırakılır.

 

 Kurumsal Kimliğinizi Kostümlere Yansıtıyoruz

 

Firmalar, dernekler ve sosyal yardım kuruluşları organizasyonlarında kullandıkları maskotların üzerinde kendi kurumsal kimliklerini temsil eden logolar kullanabilirler. Bu logoları kuğu maskot tasarımı sırasında kostümün istenilen yerine yerleştirmekteyiz. Müşterilerin özel talepleri doğrultusunda karakterin elinde tutması veya kostüm yüzeninin herhangi bir yerine monte ediyoruz. Bu sayede kuğu maskot katılımcıların veya çevredekilerin dikkatini çekerken, aynı zamanda logonuz ile de reklamınızı yapabilme fırsatına kavuşursunuz. Görsel olgular hafızalarda daha iyi yer ettiği için kostümler farklı amaçlarla da kullanılabilir. Ancak kostümlerin gereğinden fazla marka logosu ile doldurulması veya kaplanması; karakterin ana temasından uzaklaşacağı için bu konuda firmamız tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.

 

 Kostüm Ayakları

 

Kostüm ayaklarını rahat yürümeye ve karakter hareketlerinin yapılmasına olanak tanıyacak büyüklüklerde tasarlıyoruz. Bir kuğu kostümü tasarlanırken kuğuların ana teması olan uzun bacakların yanı sıra büyük ayaklara sahip olması gerekir. Kostümü; rahat giyinebilmesi ve içindeki animatörün terlemesini önleyecek ve hareketlerini engellemeyecek boyutlarda tasarlıyoruz. Kostüm kullanıcıları kimi zaman kostümleri kendi spor ayakkabıları ile kullanmak isterler. Bu, onlara daha fazla esneme, zıplama ve atlama kolaylığı verir. Bu yüzden tasarımlarımızda ayakkabılar ile giyilebilecek ölçülerde ve sağlam tabanlardan üretilmesine dikkat edilir.

 

 Kostüm Elleri

 

Kostümlerin en çok hareketli parçaları elleridir. Çevresiyle olan ilgisi, karakterin hareketlerini taklit etmesi veya promosyon ürünleri dağıtması gibi birçok aktiviteyi içerir. Bu yüzden elleri ayaklara göre daha kullanışlı ve küçük olarak imal etmekteyiz. Kapı açmak, broşür dağıtmak gibi bir görevi olan kuğu kostümü ile daha fazla aktivite yapabilmeye olanak sağlar. Bazı kuğu kostümü modellerinin elleri kostümden ayrı olarak hazırlanmaktadır. Bazı modellerde ise eldiven kullanılır. El hareketlerine ve yapılacak görevin tam olarak yerine getirilmesinde büyük öneme salip olan eldivenler de, karakterin kendi özelliklerini yansıtır.

 

Kuğu Maskotu

521 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al