Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Köpek Maskotu

Köpek Maskotu

İlgi Çekici Köpek Maskotu

 

 

Firmaların artan rekabet ortamlarında ürünlerini nasıl daha iyi pazarlayabileceği gibi birçok sorun firmaların pazarlama ve satış personelleri tarafından kafa yorulan bir konudur. Firmaların özellikle alternatifi fazla olan firmaların tercih edilme nedenlerini farklı stratejiler belirlemesi olarak açıklamak mümkündür. Görsel zenginlik ve emek harcandığını belirten uygulamalar her zaman müşterilerin dikkatini çeker. Bu sebeple vizyonmaskot.com her kurum için değişik maskot kıyafet hizmeti sunabilir. Ancak arzu edenler için hazır köpek maskotu gibi birçok maskot tasarımı bulunmaktadır.

 

Zaman kaybetmek istemeyenler için köpek maskot gönderimi Türkiye’nin her yerine kargo yoluyla gönderilir. Açılışlarda ya da normal günlerde bile köpek kostümü sayesinde küçük ziyaretçilerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çeken rengarenk bir uygulama olarak oldukça tercih edilen bir uygulamadır. Arzu eden kullanıcılar Vizyon Maskot’u arayabilir.Ve ürünün üzerinde bir reklam figürü ya da yazısının yer almasını istiyorlar ise buna istinaden küçük değişiklikler yapılabilir. Ücret olarak oldukça uygun bir fiyat ile temin edilebilen bu üründe zengin görsellik sayesinde beklenen ilgili kolayca yaratılabilir.

 

Satışların Canlanması, Fazlaca Rağbet Görmek İçin Farklı Çözümler

 

Firma yalnızca köpek kostümü tasarımı yapmıyor. Arzu eden kullanıcılara yaptıkları işler ile ilgili maskotlar üreterek firmaların coşkulu açılışlarında ya da kampanyalarında yer alıyorlar. Köpek maskotu gibi birçok hayvan figürünün yanında yer alan bir polis gibi meslek figürleri de yapılacak kutlamalarda ya da eğlencelerde kullanılmak üzere tasarlanabiliyor. Bu ürün sadece tanıtımlarda yer almıyor. Gösterilerde kullanılan ürünlerin birçoğu bu kanal üzerinden temin edilebilmektedir. Bu alanda iş yapan kullanıcılar farklı ürünleri temin ederek gösterilerine renk katabilirler.

 

Görseller İle Zenginleştirilmiş Eğlenceli Etkinlikler İçin

 

Ayrıca arzu eden kullanıcılara animatör temin edilerek ürünü alanların bir personel bulma sorunu ortadan kaldırılmış olur. Köpek maskot tasarımı gibi diğer tasarımlarda da ürünü giyecek kişinin görüş alanını ustaca gizleyerek rahat bir kullanım sunulur. Yumuşak doku özellikle çocuklarda çok olumlu etkiler bırakır ve hayvan sevgisinin de pekişmesini sağladığı için bir sosyal sorumluluk olarak görülmesi bile mümkündür. Bu sebeple birçok hayvan figürü canlı renkler ve gerçekçi yapıları ile mükemmel tasarımlar sunar.

Köpek Maskotu

753 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al