Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Karınca Maskotu

Karınca Maskotu

Maskot Kostümü Tasarımında Boyut Ve Perspektif

 

Karınca maskotu kostümlerin boyutları belirlenirken insan silueti dikkate alınarak hazırlanır. Belirli beden ve büyüklüğe göre ölçülendirilen kostümler tasarım şekline getirilmektedir. Animatör veya kostüm kullanıcıları için ortalama insan boyu ölçüleri alınarak boy ve genişlik oranları ayarlanmaktadır. Ortalama boyda ve kiloda bir insanın içine rahatlıkla sığacağı ve karakterin hareketlerine can vereceği şekilde üretilen karınca maskot modelleri de bu büyüklükte imal edilmektedir. Küçük canlılar olan karıncaların hareketlerini bir karınca maskot modelinde oluşturmak özel tasarım ve ince işçilik gerektirmektedir.

 

 

 Kostümler Boyutları İtibariyle Bulunduğu Ortama Uyumludur

 

 

Gerektiğinde maskotların belirli kapılardan geçmesi, arabaya binmesi veya inmesi, oyun parkındaki oyuncaklarda hareket etmesi gerekebilir. Bu yüzden üretimini yapmış olduğumuz kostümler bu tür ihtiyaçları karşılayacak şekilde mal edilmekte, çizgi film karakterleri veya karınca maskotu modellerinin bulundukları mekana veya ortama uyumlu hale getirilmesi sağlanmaktadır. Bir karınca maskotu kostümü içindeki derinlik, ayakların ve başın birlikte uyumlu hareket sağlayabilmesi için insan kalabalığı içinde de rahat hareket edebilmelidir.

 

 

 Kostümü Kullan Animatörler İçin Havalandırabilir İç Mekan

 

Kostümler kapalı giysilerdir ve kalın bir dış kaplamaya sahiptir. Kullanılacak yerin hava durumuna veya mevsimsel özelliklerine göre ince kumaştan veya hava alabilen kostüm üremimiz olsa da, kostüm kullanıcısının içeride gerekli konforu da yaşamasına önem veriyoruz. Sıcak yaz günlerinde karınca kostümü içinde gerekli havalandırma pencereleri ekliyoruz. Ayrıca içerideki kullanıcının hareketlerini rahat yapabilmesi için karınca kostümü için kollar ve antenlerde elle tutulabilir tutamaçlar eklemekteyiz. Sürekli kol ve ayak hareketine maruz kalan animatör bir süre sonra yorulacak veya hareketleri yavaşlayacaktır. Bu tutamaçlar sayesinde kollarını dinlendirebilir ve gizli pencerelerden hava sirkülasyonu ile içeride konforlu kalabilir. Giyilmesi ve çıkarması kolay olan, kısmi olarak fermuarlı kostümler küçük alanlarda bile kolaylıkla değiştirilebilir.

 

 Kostümlerin Temizliği

Açılışlarda veya organizasyonlarda kullanılan karınca kostümü veya diğer karakterlerin üzerine kalabalık içinde içecekler, pastalar dökülebilmekte, toz ve çamurlanabilmektedir. Kumaşların bir kısmı makine ile yıkanabilir özelliktedir. Diğer deri parçalar silinerek temizlenebilir. Çıkarılabilen, ancak yıkanamayan parçalar kuru temizleme ile rahatlıkla kirlerden ve tozlardan arındırılır. Birçok parça gerektiğinden yumuşak bir bezle temizlenebildiği gibi, leke çıkarıcı spreylerle temizlenebilir.

Karınca Maskotu

 

542 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al