Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Kaplan Maskotu

Kaplan Maskotu

Maskot Kotümler İle Markanızı Öne Çıkarın

 

Kostümler genel yapıları itibariyle büyük ve enli giysilerden oluşur. Daha çok büründüğü karakterin ana izlerini taşırlar ve kahramanın davranış biçimlerini sergilemesi beklenir. Otellerde, tatil köylerinde, açılışlarda, organizasyonlarda, doğum günü partilerinde animatörlerin kullandıkları maskotların üretiminde; rahatlık ve konfor sağlayan kumaşlar kullanıyoruz. Çocukların ilgisini çeken kaplan maskotu veya aslan maskotları, yapıları itibariyle daha büyük ve güçlü görünmek zorundadır. Bir kaplan maskotu üretimi yapmadan önce, iyi bir planlama ve beden ölçüsünün çıkarılması gerekmektedir. Örnek maskotlarımız incelendiğinde boy, en, kol ve ayak ölçülerinin büyük bir uyum içind; olduğu görülecektir; çünkü, her maskot için üretim öncesi detaylı bir arge çalışması yürütmekteyiz.

 

 

 Maskot Ayakları ve Kolları Denge İçin Önemlidir

 

 

Üretimi tamamlanan ve karaktere uygun kumaş ile giydirilen maskotlarımız arasında yer alan kaplan maskot ürünlerimiz, kahramanın hareketlerine duyarlı davranış şekilleri geliştirmek için özenle dikilmektedir. Kullanıcının içinde rahat edeceği; hava alacağı ve etrafını görebileceği şekilde dizayn edilmektedir. Ayakların kaplan maskot için büyük kesim ve genişlikte olması, animatörün veya kullanacak kişilerin rahatlıkla dengede durmasını sağlar. Aynı zamanda kaplan maskot karakterden beklenen hareketlerin yapılmasına olanak tanır.

 

 

 Sahne Maskotları Doğal Hareket Sağlar

 

Kol ve ayak hareketlerinin yanında, sıçrama, zıplama gibi esneme hareketlerine olanak sağlayan kaplan kostümü veya diğer karakter kostümlerimiz, canlı sahne performansları için en iyi çözümleri sunmaktadır. Uzun ömürlü ve dayanıklı malzemelerden üretilen kostümlerimiz ağız; kulak ve göz gibi doğrudan dikkati çeken objelerle detaylandırılmıştır. Aslan, kurt, kaplan kostümü gibi kostümlerden beklenen aktif performansların sağlanabilmesi için zemine sağlam basan ve hareketlerin kontrolüne imkan veren sisteme sahiptir.

 

Genellikle bir marka ve ürünün tanıtımında; firma açılışlarından, çocuk eğlencelerinde ve fuarlarda farklı karakterler ile marka görünürlüğü sağlayan maskotlarımız, gerektiğinde bir tavşan, ejderha, hamburger, fincan veya canavar olabilirler. Markanızı temsil eden her türlü logo veya karakterin kostümlerini yapabilmekteyiz. Gerektiğinde maskot başlıkları ayrı olarak hazırlanarak birkaç parçadan oluşabilmektedir. Her zaman kalabalıkta öne çıkan görüntüleri ile uzaktan fark edilebilir ve dikkat çekebilir. Verilen görevin amacına uygun olarak ve karakterin genel özelliklerine göre hareket eden maskot kullanıcı, gerektiğinde sosyal sorumluluk projelerinde de yer alarak, halkın bilinçlendirilmesinde rol üstlenebilir.

 

Kaplan Maskotu

440 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al