Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

İnek Maskotu

İnek Maskotu

Kostüm Ve Maskotlarda Beden Ölçülerine Dikkat Edilmelidir

İnek Maskotu mu yaptırmak istiyorsunuz? Dolgulu, yumuşak ve vücudu tam olarak saran, yaş gruplarına göre beden ölçülerinde üretilen kostümler; okul gecelerinde, eğlencelerde ve gösterilerde mükemmel duruşu ve ilgi çekici özellikleriyle göz doldurmaktadır. Birçok karakterden esinlenerek hazırlanan kostümler, çocuklarda ve gençlerde o karakterin yanılsamasını görsel olarak vermektedir. Vücut ölçüsüyle orantılı bir inek kostümü karakterini oluşturmak, boy, omuz ve kol ölçülerinde doğru oranın yakalanmasını gerektirir. Kimi kostümler daha dinamik bir görünüm oluşturmak için omuzlardan kaldırılarak, inek kostümü daha belirgin hale getirir.

 

Kostüm Karakteri Daha Kaslı Olmalıdır

 

Kahramanların kostümlerini severek ve isteyerek kullananlar, o karakterin gücünü ve dinamikliğini kendilerinde hissederler. Pazılarının daha belirgin olması, vücut hatlarının karakterle bütünleşmesi gerekir. Birçok kostümde kas bölgeleri farklı boya efektleri ile belirgin hale getirilir. Aynı zamanda inek kostümüyle bütünleşik olarak bir inek maskotu kıyafeti tamamlayabilir. Atletik karakterlerde veya kahraman kostümlerinde bir inek maskotu bütünlük oluşturmasa da, tamamlayıcı aksesuar olarak kullanılabilir.

 

Kostümlerde El ve Kolların Ölçüleri

 

Kostümlerin çoğunda beden ölçüsü sabit olsa da, küçültme ve büyültme gibi terzilik işlemleri yapılabilir. Penye ve saten kumaşlardan oluşan kostümlerin işçiliği ince çalışma gerektirir. Büyük hayvan kostümleri pençeli ve tırnaklı detaylardan oluşur. Özellikle inek maskot ürünlerinde boynuz, kuyruk ve desen detayları tamamlarken, kolların ve boy ölçüsünün bol olmaması gerekir. Ellerin kostüm bacaklarına girdiği yerlerde tutacakların olması, inek maskot modelinin rahat kullanılmasını sağlayacaktır. Seçilen kostüm modeli ne olursa olsun, her zaman rahat giyinilmeli ve kolay çıkartılmalıdır. Boyut ayarları bu yüzden önemlidir. Ayak altında ezilmeden, omuzlardan düşmeden dike durabilmelidir.

 

Maskotlar ve Kostümler El Beceresine Olanak Sağlamalıdır

 

Daha çok kollar ve başlıklarıyla hareketlere olanak sağlayan kostümler, rahat bir el beceresi imkanı sağlarlar. Seçilen karakterin hareketlerinin taklit edilebilmesine olanak sağlaması için, kolların ve başlıkların rahat hareket edilebilmesi, içeriden sabitlenebilmesi gerekir. İçeriden özel kavrama noktaları kolları ve elleri daha iyi tutacaktır. Yine başlıklarda da rahat nefes alabilmeyi; ortamı görmek için gözetleme pencerelerinin göz hizasında olabilmesi önemlidir. Tamamen boydan akan ve vücudu yutan bir kostüm rahat kullanılamayacaktır. Sağ sola rahat dönebilmeyi ve bazı akrobatik hareketleri yapabilmeye olanak sağlamalıdır.

İnek Maskotu

648 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al