Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

At Maskotu

At Maskotu

Kostümlerin Renkli Ve Eğlenceli Yapısı

 

 

At Maskotu yakın zamanlarda pek çok sektör tarafından kullanılan tekstil ürünleridir. Bu ürünler insanların içine girebileceği büyüklüğe sahip olan ürünlerdir. Vizyon Maskot bu alanda bütün hayvanların birer maskotunu sunan çok geniş bir alandır. Yiyeceklerin içeceklerin ya da ürün amblemlerinin maskot haline getirilmesi sürecinde emek harcayan firma ürettiği ürünleri kargo yolu ile göndererek kapıya kadar ürün gönderim hizmeti de sunar. At maskot pek çok alanda kullanılan bir üründür. Özellikle okullarda piyeslerde ya da diğer gösterilerde hayvanların canlandırılması açısından bu ürünlere ihtiyaç duyulur.

 

Bazı firmalar ise kendi markaları ile özdeşleştirdikleri maskotları reklam amaçlı kullanmaktadır. At maskot hızı ve asilliği simgelerken şirin olmayı da ihmal etmez. Bu açıdan görsel bir zenginlik katan at maskotu sunumunu yapan firma eleman konusunda destek isteyen müşterilerine eleman da sunarak görevinden çok daha fazla yardım sunan özel bir firmadır. At maskotu ya da diğer maskotların firma koşulları incelendiğinde çok uygun fiyatlar ile sunuluyor olması firmaların ya da sunum hazırlayan şahıs ya da kamu kuruluşlarının bu ürünleri tedarik etmesi hem kolay hem de maddi açıdan oldukça uygundur.

 

Kostümler Nerelerde Kullanılır?

 

           At maskotu kahverengi ya da beyaz renk seçenekleri ile tercih edilebilir. Hangi tercih edilirse edilsin görsel anlamda hayvana çok benzeyen sevimli bir maskot oluşturulacaktır. Bu ürünün yanında farklı hayvan maskotları arzu edildiğinde de yine aynı özen ile müşterilere gönderilmektedir. 23 Nisan gibi çocuklara özel hazırlıkların yapıldığı zamanlarda marketler, restoranlar ya da eğlence mekanları bu tür at kostümü ürünleri ile görsel bir çalışma hazırlayarak hem reklamlarını yapar hem de çocuklara ve büyüklere görsel bir şölen sunarlar. Firmaların at kostümü olsun ya da farklı kostümler ile yaptıkları bu hazırlıklar müşteriler tarafından takdir toplar.

 

Özenilerek zaman harcanarak hazırlanmış bir organizasyon içerisinde bulunan bir müşteri kendisini özel hisseder. Bu eğlenceler ramazan eğlencelerinde ya da organizasyon şirketlerinin doğum günü gibi etkinliklerinde de kullanılan çok amaçlı ürünlerdir. Çekmeyen kumaşlar yıllarca sağlam kalırken renkler solmadan canlılığını çok uzun süre korur.

 

At Maskotu
596 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al