Hemen Teklif Alın
Kurumsal-bireysel firmanıza özel istediğiniz veya bizim tasarladığımız "MASKOT" fiyatı için bizimle iletişime geçin
İletişim

Akrep Maskotu

Akrep Maskotu

Akrep Maskotu Vizyon Maskot’tan!

 

Eğlenceli bir görsele sahip olan maskotlar bazen firmaların logolarını temsil eder bazen de sadece görsel bir zenginlik olması için tercih edilerek farklı bir reklam aktivitesi olarak mağaza ya da iş yerlerinde ürünlerin tanıtımını yapar. Bu görselliği yüksek kostümlerden yararlanmak isteyen ancak nereden bu ürünleri edineceği hakkında bir fikri olmayanlar Vizyon Maskot ile iletişime geçerek istedikleri maskotun görseli hakkında görüşme yapabilirler. Akrep maskot tercih edenler bu kıyafeti taşıyacak bir personel bulma konusunda destek almak isterler ise Vizyon Maskot o konuda da müşterilerine yardımcı olarak bir eleman temin edebilmektedir.

 

Reklam İşinin Hassas Yönü

 

           Akrep maskotu ya da farklı maskotların küçük kullanıcılar kadar büyük kullanıcıları da etkileme gücü vardır. Firmaların klasik reklam usullerine maruz kalan kullanıcılar oldukça sıkılmaktadır. Birçok müşteri adeta gözüne sokulan reklam bombardımanına gözünü kapatmak istese de bilinçaltına nüfuz etmeye çalışan bazı reklam uygulamalarına maruz kalır ve rahatsızlık hisseder. Bu durumu daha sempatik bir şekilde avantaja çevirmek isteyen firmalar bu tür sevimli davranışlar ile müşterilerinden puan toplar. Dışarıdan bakıldığında pofuduk; sevimli bir oyuncağa benzeyen maskotlar kimi zaman marka ismi; kimi zaman ise sadece bir logo taşıyabilirler. Kimi zaman bu tür maskotların tiyatro ya da piyes gibi görsellerin yanı sıra anaokulları ya da kreşlerde de boy gösterdiği olur. Yüksek enerji yaratan bu kostümler ile birçok çocuk fotoğraf çektirmek ister. Ölümsüz anılar arasına giren bu fotoğrafların her biri aslında bir reklamdır.

 

Kolay Sipariş ile Akrep Maskotu

 

           Akrep kostümü hayvanları sevdiren sempatik bir görünümdedir. Kesinlikle korkunç olmayan aksine sempatik yapısı ile sallanan ayaklarının görsel zenginliği fazlacadır. Özellikle çocukların hayvanları tanıması konusunda da önemli bir yere sahip olan bu kostümü diktirmek isteyen kişilerin firmanın iletişim adresinden görüşerek sipariş hakkında bilgi edinmesi gerekir. Kostümler özel olarak dikilir ve işlemler esnasında gerekli teyitleşme sonrasında ürünün tam da müşterinin istediği şekilde tasarlanarak ulaştırılması amaçlanır. Arzu eden kullanıcılar birden fazla kostüm ile dikkat çekme konusunda iddialarını artırabilirler. Bir kostümün diğer kostüm ile aynı olmamasını isteyenler ise geniş kostüm seçenekleri arasından seçim yapabilirler.

Akrep Maskotu

728 kez görüntülendi
Call Now ButtonMaskot Fiyat Al